Ilmalämpöpumput

Ilmalämpö­pumpun asennus ja myynti Merikarvialla ja koko Satakunnassa

Ilmalämpö­pumppu on helppo tapa saada helpotusta helteisiin tai lisälämpöä kylmällä säällä muun lämmitys­järjestelmän rinnalla. Me Sähköasennus Risto Lounasvaaralla myymme uudet tuliterät ilmalämpö­pumput sekä tarjoamme asiantuntevat ilmalämpö­pumppujen asennukset kohteeseen kuin kohteeseen koko Satakunnassa Merikarvialta käsin.

Olemme Mitsubishi-merkin valtuuttama virallinen ilmalämpö­pumppujen asentaja ja myyjä. Asennamme myös muiden merkkien ilmalämpö­pumput. Ota meihin yhteyttä ja kysy tarjous ilmalämpö­pumpuista tai pelkästä asennuksesta!

Minne kaikkialle ilmalämpö­pumppu sopii?

Ilmalämpö­pumppu sopii hyvin lämmittäjäksi ja viilentäjäksi omakotitaloihin sekä kesämökeille. Kerrostalo­asuntoihin, rivitaloihin ja esimerkiksi työpaikoille ilmalämpö­pumppu sopii hyvin viilentäjäksi. Kerrostalo­asunnoissa täytyy muistaa ottaa huomioon myös laitteen ulkoyksikön sijoitus, joka yleensä onnistuu parvekkeelle. Taloyhtiöissä ilmalämpö­pumpulle tulee kysyä lisäksi lupa ennen sen asennusta. Ilmalämpö­pumpun sisäyksikkö voidaan asentaa seinään, kattoon tai lattialle.

Edullista lisälämpöä ja arvonnousua kiinteistölle

Ilmalämpö­pumpun selkeä etu sen asumis­mukavuutta lisäävän vaikutuksen lisäksi on sen ympäristö­ystävällisyys. Oikein mitoitettuna ja sijoitettuna ilmalämpö­pumppu voi säästää lämmitys­kustannuksista jopa 55 %! Ilmalämpö­pumppu sopii hyvin esimerkiksi sähkö-, öljy- tai maalämpö­järjestelmän rinnalle. Toimiva ilmalämpö­pumppu myös nostaa asunnon tai kiinteistön jälleen­myyntiarvoa.

Kysy tarjous ilmalämpö­pumpusta tai pelkästä ilmalämpö­pumpun asennuksesta Satakunnassa

Varaudu seuraaviin pakkasiin tai helteisiin ja hanki meiltä ilmalämpö­pumppu! Ota meihin myös yhteyttä, kun tarvitset Mitsubishi- tai muun merkkiselle ilmalämpö­pumpullesi asentajaa. Sähköasennus Risto Lounasvaara tekee ilmalämpö­pumppujen asennukset turvallisesti, ammat­titaidolla ja vuosien kokemuksella kaikkialla Satakunnassa.