Sähkötyöt

Sähkötyöt asian­tuntevasti Satakunnassa

Sähkö­asennus Risto Lounasvaara tekee ammat­titaitoiset sähkötyöt kaikissa kohteissa aina asennuksista huoltoihin ja korjaus­töihin Satakunnassa. Palvelujamme ovat sähköurakointi, sähkö­asennukset ja sähkö­huoltotyöt. Asiakkaitamme ovat niin yksityiset kotitaloudet kuin yritykset. Ota yhteyttä ja kysy tarjous tarjoamistamme sähkötöistä!

Sähkömies kodin pieniin sähkö­töihin tai isompiinkin urakoihin

Haluaisitko kotiisi uuden pistorasian tai pitkään haaveissa olleen pihan ulko­valaistuksen kuntoon? Tai vaatisiko omakotitalosi kokonais­valtaista sähkö­remonttia? Sähkö­miehemme tarjoavat niin pienet kuin suuret sähkötyöt kotona, mökillä ja työpaikalla aina turvallisesti ja ammat­titaidolla sovitussa aikataulussa. Jätä siis pieneltäkin tuntuvat sähkötyöt sähkömiehelle, jolloin varmistat sähkölaitteiden ja esimerkiksi pistorasioiden turvallisen toiminnan!

Sähkötyöt turvallisesti ja kokemuksella

Sähkötöissä pitää aina ottaa huomioon turvallisuus itse työvaiheessa sekä varmistaa sähkö­turvallisuus ennen sähkö­laitteiston käyttöönottoa. Teemme asian­mukaiset varmistukset aina huolellisesti, jotta kaikki pelaa turvallisesti juuri niin kuin pitää. Olemme Tukesin hyväksymä sähköalan urakoitsija, jonka työnjälkeen voit huoletta aina luottaa!

Sähköurakat yrityksille

Asiakas­kuntaamme kuuluvat myös yritykset. Toteutamme ammat­titaidolla esimerkiksi teollisuus­hallien sähkötyöt – niin asennus-, huolto- kuin korjaustyöt.

Kysy tarjous sähkötöistä Satakunnan alueella

Mikäli kaipaat kodissasi tai yrityksessäsi sähkötöihin liittyvää osaamista Satakunnan alueella, ota meihin yhteyttä! Me Sähköasennus Risto Lounas­vaaralla tarjoamme ammat­titaitoiset ja asian­mukaisesti toteutetut sähkötyöt monipuolisesti kaikissa kohteissa.